gta vice city mod apk yukle 2019

GTA VİCE CİTY V1.09 MOD APK – PARA HİLELİ

Grand Theft Auto Vice City v1.09 PARA HİLELİ APK, aksiyon, FPS ve açık dünya türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını dünyaca ünlü Rockstar Games firmasının üstlendiği oyun platformunun vazgeçilmezlerinden birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız Tommy Vercetti adındaki karakter ile bulunduğunuz Vice şehrinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, görevleri tamamlamak ve patronun siz olduğunu göstermektir. Grand Theft Auto: Vice City içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silahları satın alabilir, şehrin sahibi olabilirsiniz. Uzun soluklu oyun yapısı, kullanabileceğiniz onlarca araç, silahlı çatışmalar, tehlikeli insanlar ve dahası sizleri bekliyor. GTA Vice City v1.09 sürümünde desteklenen cihaz sayısı artırılmış olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Grand Theft Auto: Vice City Play Store’da 22.99TL’dir, 130.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : hileyi sorunsuz kullanabilmek için kurulum kısmındaki hile içeriğini okuyunuz.

KURULUMU

GTA Vice City v1.09 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.rockstargames.gtavc” ve android/obb klasörüne atalım.
GTA Vice City v1.09 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
BİLGİLENDİRME : MOD APK dosyasını kurup açtıktan sonra dosya çıkarma işlemi yapacaktır, ardından tekrar APK kurulum ekranı gelecektir (bazı cihazlarda izin isteyebilir, veriniz) 2.kurulumun ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.
GTA Vice City 1.09 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ilk menüden RESUME GAME butonuna basın paranız sınırsızdır.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WhatsApp AzerPro 9.50 AntiBan

Grand Theft Auto Baku Yukle

GTA Baki Yukle PC Konputer