FREE FİRE BATTLEGROUNDS V1.19.0 MOD APK – NİŞAN ALMA HİLELİ

FREE FİRE BATTLEGROUNDS V1.19.0 MOD APK – NİŞAN ALMA HİLELİ


Free Fire Battlegrounds v1.19.0 NİŞAN ALMA HİLELİ APK, FPS, hayatta kalma ve aksiyon türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını GARENA firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz ada içinde rakiplerinizle silahlı mücadeleye girmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Free Fire Battlegrounds içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani kolay nişan alma hileli, oyun içinde görüşe engel olan bitkiler ve sis azaltılmış şekilde sunuyorum bu sayede rakiplerinize karşı daima üstün olabilir, onları kolayca etkisiz hale getirebilirsiniz. Bitmek bilmeyen silahlı mücadeleler, dünyanın dört bir yanından oyuncular, geniş ada ortamı ve dahası sizleri bekliyor. Free Fire Battlegrounds v1.19.0 sürümünde yeni oyun modu, silah tasarımları, karakter yetenek sistemi, ada içine patlayan variller eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Free Fire Battlegrounds Play Store’da 4.300.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

UYARI : oyun içinde karakteriniz ve rakipleriniz sadece sizde beyaz olarak görünür bu sayede savaş alanında daha rahat ayırt edebilirsiniz.

KURULUMU

Free Fire Battlegrounds v1.19.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Free Fire Battlegrounds 1.19.0 nişan alma hile apk : oyun içinde nişan alma iyileştirilmiştir, takip etme artık çalışmıyor önlendi.
Free Fire Battlegrounds 1.19.0 hile apk : oyun içinde ot ve sis azalmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

WhatsApp AzerPro 9.50 AntiBan

Grand Theft Auto Baku Yukle

GTA Baki Yukle PC Konputer